WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Jom Jalan-Jalan

15 Jan 2011

Semalam kami keluar seharian. Mula-mula pergi umah maklong,tapi dia tak ada kat umah pown sebenarnye....Pastu kami singgah kat kedai arab "SAHAR" n than kami makan kat Tarbush kat area Ampang Point.....ade gak la dalam 1-2 jam aku tunggu makanan aku...punya lama diorang serve...Apa nih service tak betul....pelanggan boleh lari kalau macam nih....

Pas da kuar makan tu kami singgah kat kedai pakai perabot lak...dah tu je aku nak g tau...BYE...
Ayat x membantu sungguh...x tau nak carot ape g sebenarnya....


Bergambar kat depan umah Mak Long Laili





Roti ni bley makan 2 minggu...jangan risau







mmmm....yummy...yummy