WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Majlis doa selamat ke party b'day?

Majlis doa selamat ke party b'day? Haha jawapannya adalah kedua-duanya sekali. Ceh poyo je mak aku minggu lepas cakap, tanye lepak lepuk. "Bape kawan baek Jenna kat Langat nih?"...ceh3x...soklan suspen je, x penah pown mak aku tanye sebelum nih.

Malam ni mak kononnya buat doa selamat....tapi aku ingat....nak buat doa selamat je, tak sangka pulak adik beradik buat surprise kat aku. Puih semuanya muka pelakon! muka baek je pade awalnya, cam x ada apa-apa pown yang terjadi. Tapi hakikatnya...diorang da rancang dari awal lagi.

Konon-konon makanan da abis la, pastu mak masak nasi goreng lagi kat dapo. Macam tau-tau je yang aku pown akan masuk dapur, itu sebahagian dari rancangan diorang je tu. Tiba-tiba lampu terpadan....semua orang macam tergamam, Malina dengan lakonannya yang mantap..."kak Jenna mana phone aku...mana phone aku...!". Teraba-raba la kami dalam gelap tu semata2 nak cari phone, kat dapur plak tu...hahaha...Aku teringat phone aku kat ruang tamu so aku pegi la depan untuk amik...


Hahaha ini la surprisenya...semua keadaan serba gelap tapi ada satu ruang sahaja yang bercahaya rupanya cahaya tu datang dari kek....aku ape lagi menjerit macam kena sampok dek syaiton gamaknya. Tak pernah aku dapat surprise b'day cam tu...Berderau darah aku mase tu...yang jadik model memegang kek tu adalah Onie. Dan jadik model pegang pisau potong kek tu pulak si Anna....akaka....as same as 'pelakon tambahan la'. Malam tu gamat la jugak...

Baju merah yang free hair tu la penganjur party nih


Kek Secret Resipe yang agak sedap...yammy...yummy

Best friend that I ever had

Malin datang dari arah lua, 'Kak Jenna tolong aku angkat barang kat keta', so aku pown ikot je la bontot dia g kat keta....yang bodo disitu adalah 'mana kerusi kau yang selalu ketak ketik tu?'dia tanya, ini mmg dasar nak kena penerajang aku lah ni....tadi kate suh angkat barang, pastu tanya pasal kusi plak...mana satu yang betul nih? Tak beberapa minit lepas tu kak Aishah panggil ade benda "ANEH" katanya....kat semak samun lak tu...pastu kakak aku ni ckp la ada benda yang glow in d dark kat situ...aku hengat benda tu cendawan, aku pown pegi la tengok benda "ANEH" yang dimaksudkan. Sekali.....kak Aishah baling tepong da....Time kasih kak Aishah.....aku suke makan tepong...oh pembetulan "aku suka makan tepong tak masak".


Aku da mandi tepong...korang bile lagi?

 Rambut pon da macam orang gile(nenek kebayan)

Ini tak ada kena mengena dengan WA KENA BEB.....atau....PANGGILAN HANGIT ya......ini adalah audition untuk kena penampar maut aku....sekian.

Well...!!! Time kasih pada yang datang malam ni....Time kasih pada yang buat surprise, penaja "HADIAH". Dan semua lah....sayang korang suma...MUAHhh....!

PEMBETULAN SUMA....B'DAY SAYA 3 JANUARY....BUKAN 31 DECEMBER...BUKAN JUGAK 1 JANUARY...JANGAN MEMANDAI2 NAK MENUKANYA...