WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

INDON yang Kaki peniru dan kaki tipu

 Tali Pocong Perawan

Kat sini nak komen skit...cara penyampaian Heirloom tu lebih berkesan dan lebih sampai kepada penonton, ce korang sume tengok perbezaan gaya kaki tu. Selalunya org yg mati gantung diri kaki dia akan terkangkang(terbuka) this is the "hangself" situation must be. Macam Tali Pocong Perawan ni pulak kaki dia tertutup mcm benda tu dicontrol je...

Ayat-Ayat Cinta

Gaya sudut pandangan watak same je, x ada yg beza langsung cume penambahan watak ketiga kat tepi tu...Kalo work cam ni budak kecik pown bole buat.

Bestfriend?

 Cinta Tia Maria

Ni paling x bley blah gune kale orange yellow...what for...ape yg dorg cube smpaikan dalam cite Cinta Tia Maria nih!. Macam cite City of Angels tu mmg patut la....cara penyampaian tu tolong la meyakin kn...Naseb baek font x same dowh!

 Kala

Sape yang da tengok "The Skeleton Key",ce tgk poster dia eye contect dengan kita cam ne, Pokok tu dia buat as same as reflection daripada bulu mata, sebab cite dia memang ade kena mengena dengan cerita tu pown. Tapi cita Kala ni x perlu la kot nk pakai background mata bagai...nampak beno menipunye...

 Namaku Dick

Pocong Vs Kuntilanak

Pulau Hantu 2

Rasa

Cita "Rasa" ni lagi la bapak tipu...tagline pown cam copy and paste je baek x yah buat poster kalo cam ni gayenye. Ce tengok ek! Tagline "Closer" - If You Believe In love at First Sight, You Never Stop Looking. Tagline "Rasa" - If You Believe In Love, Follow Your RASA. Eeeaaawww.....please la INDON jangan nak jadik plaktik je WAKE UP!!!

Roh

Nak tiru x teragak...The Prestige, concept yang asap tu tercetus dari wajah atau watak utama yg kat tengah tu, jadi cara editnye pown da betul da tu...Masalahnye cite "Roh" ni. Ade la sangat antu kale biru..adoiyai...Biru la la macam biru alien je...jadinye cite antu yang kononnye seram tu x sampai....da lauoutnye pown da cam tu gaye...

Selamanya...

Huh penat aku nak ajar GRAFIK kat sini...korang sendiri boley tengok kan...!!! diorang tiru bulat tanpa fikir tentang concept atau tema yang dorg bawa....