WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Ini barulah real "M-POP" Malaysia...wa...Fresh gitu..!!

Ini memang betul-betul mengagumkan 
dimana tak lama lagi M-POP akan meletup…
Pop!!!Pop!!!POP!!! 
wa gitu….Hah…kenal x M-POP? 

Mesti ramai yang da kenal diorangkan…..
hah kalau nak tahu kumpulan POP ni semua berasal dari Sabah 
and consists of four persons, Aye, Benn, Aegy and Vin. 


Sebelum kita tengok rupa, jom kita dengar suara and tengok gaya diorang.

Diorang semua ni kira da banyak pengalaman la jugak 
sebab da lama bergiat aktif, 
dah 5 tahun diorang berkencimpung dalam dunia artis ni, 
cuma kita je yang tak nampak. 
Kalau x silap diorang pernah masuk dalam 
Geng Starz musim pertama, 
then they put the name of the group as a "Triple Prince". 
Later, they changed the name to " Da’Prinz".
Dan akhirnya menukar nama kumpulan kepada “M-POP”, 
P.O.P stand for Prince of Pop. 
Wa!!! diorang memang best semuanya....
muka pown memang da macam ala-ala Korea da.

Aye

Nama : Allen Max Ambrose Mudi
Tarikh Lahir : 19hb Mei 1987
Asal : Tambunan
Genre Muzik diminati : Pop , RnB, Hip Hop, K-Pop
Email : ayi_raeno87@yahoo.com
TWITTER : AyePrinc

Benn

Nama : Benny Francis Kimong
Tarikh Lahir : 20/04/1993
Asal : Tambunan
Genre Muzik diminati : Pop , RnB, Hip Hop, K-Pop
TWITTER : benny_princ


Aegy

Nama : Ag. Sri Iskandar Bin Bahrin
Tarikh Lahir : 22hb November 1987
Asal : Kg. Gadong, Beaufort
Genre Muzik diminati : Pop , RnB, Hip Hop dan Balada
Email dan Facebook : agmystarz@yahoo.com

Vin

Tarikh Lahir : 03hb Disember 1983
Asal : Beluran, Sandakan
Genre Muzik diminati : Pop dan Slow Rock, RnB dan Sabahan Muzik
TWITTER: Vinprinc

Diorang semua memang suka gila Group Korea 
sampaikan diorang semua hafal lagu-lagu tu, 
dalam bahasa cina pown diorang bley nyanyi....peh...

Pada tahun 2010, Cat Farish telah ambik diorang
untuk jadi artis rakaman syarikatnya,  
Cat Presents Production Sdn. Bhd.  
Single pertama kumpulan P.R.Inc (Prince) 
bertajuk ‘Buku Baru’ 
lagu ni ada dimainkan dalam cerita “Seribu Kali Cinta”

Diorang memang the best la buat masa ni...
just tak nak korang down je k...
the time for the rise
K chill!!!....tata...