WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Aktiviti membersihkan laman rumah emak

Aktiviti membersihkan laman rumah emak kat kampung. 
Macam biase lah kalau kelua dengan emak untuk satu hari, 
mak akan masak dan bawak bekal dari rumah. 
Save baget kononnye... :)
Masa kami sampai-sampai tu...
laman tu memang serabut aku nengok.
Aku yang tengok nih pown jadik serabut
Kena cakar rumput la, angkat pelepah la
da la tulang belakang aku nih cacat bertambah-tambah bengkok jadinye.
Da la sakit ati dari rumah tak abis lagi.
Mane taknye, mak aku nak macam-macam aku yang kena buat.
Kena masuk kan barang la, eee macam-macam la disuruhnye...
macam aku ni orang gaji pulak gamaknye.
Da abis kami berkemas tu kami pown makan la kat umah mak tu,
memang macam picnik skit disitu.
Da lame x makan ramai-ramai macam tu.
yang Mak Chu pulak siap hidang kami nasik ayam lagi
dengan lauk pauk mak....memang masyuk r.
Abis je mengemas tu kami dengan Mak Chu
singgah la kat tempat Pak Lang tengok kambing dia....
Cute sangat anak kambing tu
Tak lame lepas tu Mak Long pown sampai
kami pown bertenggek la kat umah dia.
Time nak balik tu la baru nampak arnab Mak Long.











Comel x anak kambing ni, kaki dia pown cantik macam pakai kasut






Ni lah arnab Mak Long.....somel sangat-sangat

Happy Fathers Day....Ayah!!!

Ahaha seday sebab baru nak masukkan gambar time fathers day kat sini. 
Kami buat makan-makan di restoran kat Ampang je. 
Aku orang last yang tahu dua ekor akak aku yang nak celebrate kan. 
Bukannye nak bagi tau awal-awal, 
kalau tak dah lame dah aku belikan ayah hadiah....
saje je nak kencing aku le tu...

Kak sebelum dipotong

Kak selepas dipotong

 Kami celebrate Fathers Day nih dengan famili abang Nizam


 Bajet cam comel je ase cam nak tampar je... :)

 Tangan yang tak boleh nak di crop,ni la tangan ibuku

 100 kali aku kena amek gambar budak gemok nih...naek lenguh tangan aku



Aksi bodo dari Kak Amie

Jom ke Taman Monumen Terengganu

Hah dekat Taman Monumen ni ada banyak 
contoh-contoh masjid dari luar negara tau, 
pembinaannye sangat cantik dan unik. 
Motif dan pattern-nye mengikut kesenian sesebuah 
negaranya yang tersendiri. 
Kalau korang tak percaya, cuba korang pergi dan tengok sendiri. 
Betapa indahnye kesenian Islam.












Kubah Masjid Al-Sahara







Masjid Al-Sahara