WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Aktiviti membersihkan laman rumah emak

Aktiviti membersihkan laman rumah emak kat kampung. 
Macam biase lah kalau kelua dengan emak untuk satu hari, 
mak akan masak dan bawak bekal dari rumah. 
Save baget kononnye... :)
Masa kami sampai-sampai tu...
laman tu memang serabut aku nengok.
Aku yang tengok nih pown jadik serabut
Kena cakar rumput la, angkat pelepah la
da la tulang belakang aku nih cacat bertambah-tambah bengkok jadinye.
Da la sakit ati dari rumah tak abis lagi.
Mane taknye, mak aku nak macam-macam aku yang kena buat.
Kena masuk kan barang la, eee macam-macam la disuruhnye...
macam aku ni orang gaji pulak gamaknye.
Da abis kami berkemas tu kami pown makan la kat umah mak tu,
memang macam picnik skit disitu.
Da lame x makan ramai-ramai macam tu.
yang Mak Chu pulak siap hidang kami nasik ayam lagi
dengan lauk pauk mak....memang masyuk r.
Abis je mengemas tu kami dengan Mak Chu
singgah la kat tempat Pak Lang tengok kambing dia....
Cute sangat anak kambing tu
Tak lame lepas tu Mak Long pown sampai
kami pown bertenggek la kat umah dia.
Time nak balik tu la baru nampak arnab Mak Long.











Comel x anak kambing ni, kaki dia pown cantik macam pakai kasut






Ni lah arnab Mak Long.....somel sangat-sangat