WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Happy Fathers Day....Ayah!!!

Ahaha seday sebab baru nak masukkan gambar time fathers day kat sini. 
Kami buat makan-makan di restoran kat Ampang je. 
Aku orang last yang tahu dua ekor akak aku yang nak celebrate kan. 
Bukannye nak bagi tau awal-awal, 
kalau tak dah lame dah aku belikan ayah hadiah....
saje je nak kencing aku le tu...

Kak sebelum dipotong

Kak selepas dipotong

 Kami celebrate Fathers Day nih dengan famili abang Nizam


 Bajet cam comel je ase cam nak tampar je... :)

 Tangan yang tak boleh nak di crop,ni la tangan ibuku

 100 kali aku kena amek gambar budak gemok nih...naek lenguh tangan aku



Aksi bodo dari Kak Amie