WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Hari Yang Fening-Fening Pale (pening-pening kepala)

Assalammualaikum...

Hari yang memeningkan...lepas je sahur td aku tido selamber jew...
padahal dah janji dengan Kak Amie nak buat kuih
same ngan dia ari ni...huhuhu...
Hari ni je panat aku kerjakan sawang-sawang,
dengan abuk kat gambar and of course barang-barang
perhiasan kesayangan mak....that she love the most...
Tu pun nasib baik dia nak simpan sikit barang-barang
tu kat dalam kotak....kalau tak fenin aku,
jenuh nak bersihkan barang perhiasan yg banyak tu.
Rumah bajet nak best je padahal macam kapal nak berlayar...
huhuhu... :)

Huh...penat saya


Petang ni katanya Kak Aishah nak nak berbuka sini
so kena masak yang meriah-meriah sikit la kan.
Hari ni mak masak 3 jenis lauk...
Ayam gulai masak lemak, sayur bayam, telur kicap.
Owh! ada lagi satu lauk x sempat masak tadi
SAMBAL GORENG

Alih-alih Kak Aishah je yang buka kat sini,
Abg Nizam buka kat tempat lain katenye...
tapi tak apa la....tu pown dah cukup meriah...
Yang penting hari tu ni adalah,
MAK YANG MASAK...
Asyik aku je yang masak, apa kata dia pulak yang masak,
tapi still aku kena potong-potong bawang,kentang la...
mmmm...
What ever....
:)