WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

HUKM

15 Ogos 2011

Assalammualaikum…

Beberapa hari lepas aku ada appointment di HUKM.
Kata dokter aku kena check tulang belakang aku
sekali setiap tahun.
Masa nak pegi tu aku ingat ayah nak hantar naik kereta
rupanya naik moto.

Peritnye masa tu Allah je yang tau,
senak perot aku dibuatnya.
Da la kena berulang dua kali.
First yang pagi tu kena buat X-tray,
Ayah x nak tunggu cause appointment aku tepat pukul 2pm.
Bagak sikit ayah aku tu, kaki dah sakit-sakit pown
still nak berlagak kata tak sakit,
sekeh sat g baru tau.

Dokter kata tak ada la terok bebeno tulang aku ni,
same je macam yang sebelum-sebelumnya.
Yang bestnye kat sini, nombor angka giliran aku ada la 1089.
89 tahun kelahiran aku…
Huhuhu…

Ni la dia nombor angka giliran aku


Dan yang ni novel inggeris yang sempat aku beli,
baru habis bab1.
Ce teka, aku beli nivel setebal ni
RM5 je kat kedai Sahabat.
Kat HUKM tu ada satu kedai ni
jual barang-barang terpakai.

 
Novel ni bertajuk – 
Hollywood Wives – The New Generation.