WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Shopping For Hari Raya 2

Semalam aku meneman adik aku (Malina)
pergi shopping baju raya dia pulak.
Da la aku ni tak pandai pilih baju,
aku pilih baju ikut selera aku lah...
yang aku pilih dia tak suka...
yang dia pilih pulak aku tak suka.
Ahahaha...Padahal nak beli baju raye tok dia nih...
bukan tok aku pown.

First of all, aku n Malina pegi office mak dulu...kat pantai...
cz kat ground level office mak tu ada jual 
baju-baju untuk hari raya.
Banyak jugak la baju yang cantik-cantik kat situ tapi
untuk orang-orang yang high taste je la...
meriah sungguh gamaknye...
Sebelum tu kami dok kat office mak dulu...
sementara nak tunggu kedai bukak.


Ceh! posing sat kat depan menara rebung nih

Malin adikku

Ceh! Macam office aku plak

 Ni meja mak aku



 Lepas je tengok-tengok baju kat situ,
kami pegi Jalan Tar pulak. sebelum tu memang lalu kat Sogo,
so dah alang-alang ada kat Sogo terus je kami belek-belek
gak la barang-barang baru kat situ. Wa bila tengok dari atas kat Jalan Tar tu...
memang macam semut api je.
Geli pulak aku jalan seiringan dengan para endon :) .
Ramai gile, ramai rakyat endon je, tak semena-mena.


 Ni Sogo...ramai tak umat manusia


 Ni yang aku maksudkan dengan semut api tu