WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Shopping For Hari Raya

13 Ogos 2011

Assalammualaikum
 
Guess what!!!hari ni saya, emak, Kak Aishah
dan Kak Amie pergi ke Shah Alam
untuk shoppoing baju raya.
Malangnya adik perempuan saya (Nuramalina)
tak dapat turut serta
memandangkan dia jauh di Kedah nun.
24 hb baru dia balik katanya.
3hb pulak dia dah nak berangkat ke Kedah balik,
seday idop.
Raya tahun ni mesti akan jadi tak best
sebab budak-budak UiTM akan masuk awal bulan 9 tu
Wa sedaynye

Berbalik pada cerita asal.
First skali kami pergi ke PKNS
sebab kata emak dia nak kuar kan duit la
da alang-alang tu kami tengok la baju skalikan.
Tapi just tengok je la
Kat situ memang banyak pilihan,
Tapi bajet lari la
Ahaha

Sebenarnya matlamat saya dan Kak Amie
nak pergi (First Lady) Plaza Alam Sentral Shah Alam.
So lepas tengok baju kat PKNS kamipun
Bergerakla ke sana pulak.
Seriously, kalau korang Shopping baju raya
kat Shah Alam memang berbaloi.
Walaupun korang parking kat ceruk mana sekali pown.
Walaupun dikerumuni ramai manusia.
Ye la pown hari ni hari Sabtu,
memang la ramai orang.

Sepanjang SOCC tu berderet kedai baju kurung.
Kat Plaza Alam Sentral tak payah cakap la
Lagi banyak pilihan
Tapi semua 3 angka la ye
Tapi kali tak tengok kedai-kedai lain pown
just sepintas lalu.
Sebab saya dan Kak Amie nak pergi ke First Lady.
So baju pown da beli…
Sampai rumah tepat-tepat masa nak berbuka.


 Bag First Lady
Hasilnya saya telah menghidapi sakit kak
dan
Hasilnya saya cuma beli 2 pasang baju je.
dan
Sepasang high heel dan sepasang wedges
Boleh la tu kan.
Baju yang bertempah ada lagi 3
TAMAKNYEAKU..!!!



 wedges ni nampak menarik, sebab tu saya beli



 high heels ni la kasut raya saya 




 Dan hand bang ni saya nak pakai raya nanti,
ni beli 2 bulan lepas.