WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Tak semena-mena sy dimaki

Pada hari bertarikh 4 hb August 2011, 
pukul 9:25 pm, di bahagian chatbox sy di tumblr
saya telah dimarah dengan tidak semena-mena oleh
sorang hamba Allah ni, tapi xsure yang dia ni lelaki ke perempuan
cz kat ruangan chat tu dia bubuh nama dia "aware".
Dia nak suh sy berhati-hati lah kot agaknye ye...


Kebiasaannye sy mmg akan pergi ke blog2 orang lain
lepas saya update blog saya...
Hari tu sy masukkan hasil lukisan sy dan 
nak orang tolong komenkan tentang poitrait2 tu.
Seperti biase bila da update blog sy akan menggatal bukak blog org
kadang2 sy  bace, mane yg seronok,
sambil2 tu sy tulis kat shout box diaorg
"jom singgah...komen lukisan sy yg huduh..."


Ni ayat yg sy bagi (contoh di blog org lain yg sy post)


Alih2 keesokkan harinya ada budak ni 
marah sy dengan x semena-mena
x tau mana silapnye...ni la ayat beliau…
“uit! agak2 la komen kat shoutbox nurul cam tu..cam la ko tu hebat cgat..biar la lukisan tu hudoh..ko da?????..janji ikhlas la weyh...”
kalau sy bersalah why not dia letak website dia skali
slow talk ke kan maybe ayat sy biadap ke...
APSAL!!! takut kew...
tarok name pown "aware"
nak suh sy berhati2 ke...jg diri sendiri suda...
ni lah susahnye ada orang yg berfikiran yg MAHA SEMPIT.


Ni ayat pedas beliau


Dari cara kata2 beliau tu
seolah2 macam dia cakap sy pulak yg menghina 
lukisan hamba yg bernama nurul ni,
seday idop beliau...kan!!!
Kalo betol la si polan ni tersalah bace ke, hape ke kan
sy maafkan la next time,
jgn selambe nak maki orang dengan membabi buta
kalau sy betul bersalah
sy mintak maaf sgt2 la ye....
Kalau awak pandai mesti awk boleh berfikir
sbb lukisan sy buruk la sy suh org komen....

MORAL VALUE IS....
"BERCAKAP LAH DENGAN MENGGUNAKAN AKAL"