WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Desining Skills

          Dalam subject GDT 562 saya, kami ada satu work ni kena buat desining skill yang berpandukan pada kreativiti kami. Saya nak mintak pendapat korang tentang hasil yang saya dah buat. Sila beri komen yang jujur menurut persepsi anda.

          Desining skills ni dia macam biodata tapi dia kena unsur-unsur art and design la kat dalam tu. Kena ada rasional kenapa saya buat design macam tu. Artis yang saya ikut untuk buat desining skills ni adalah NEVILLE BRODY.
 

          Ok artis yang saya ikut ni nama beliau adalah NEVILLE BRODY. Not for sure la kalau y'll kenal atau tak. NEVILLE BRODY ni seorang graphic designer, pereka typo dan art director, dan sekarang pun dah banyak typo yang dia buat korang search je name NEVILLE BRODY. Tapi korang serve je nama tu mesti akan kuar artwork dia yang best-best.


          NEVILLE BRODY ni dia jenis yang suka buat something dengan gunakan tipo je. Typo ni text la kiranya. Dan saya suka gila kat semua artwork dia sebab dia suka main ngan typo dan dia jugak pandai main dengan layout dan susun atur.

         So, y'll komen la desining skills yang saya dah buat ni ya.....harap y'll suka. Bagi komen yang ada rasional.