WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Jom....kita ke Secret Recipe



Jom join kami sekeluarga ke Secret Recipe....Wa bestnya, aku memang da lama tak makan kat Secret Recipe....lol....rasa-rasanya dah berapa tahun dh......


Holla semua! 



 Yang ni Abg Nizam Botak order.....Jangan memain, dia lah yang belanje kami ari ni....lalala...em so happy...terima kasih Abg Nizam Botak...


 Ni si Sek Mat yang pilih....tak yah nak tunggu lame-lame la kan 5 saat je da abis, sekian! Tambah-tambah lagi sek mat yang makan


 Kak Aishah x abis-abis asyik order Spegeti je....ape barang...best sangat kew?

Ni Sek Mat punye....jangan usik...nanti kena penampo plak....lol


Adoiyai....malam ni rindunya kat Arif....rupa-rupanya men futsal...wat penat je tunggu kamu Arif...:) ....huhu gatalnye aku....padahal jumpe dia pom tak pernah. And nasib bek jugak lah dia tak tau blog aku...kalau x tentu dia da baca...malunya....ngan org aku x malu plak. Tapi kenapa aku rindukan dia sangat-sangat. Walhal aku tak pernah mengenalinya. Lelaki yang sorang ni pelik sikit la....dia nampak lebih special.....special ke?....lol