WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Stimbot Tupai-tupai

First time pat makan kat sini....sebab dulu ade yang cakap "Tupai-tupai" ni tak halal lah, memandai-mandai je mike kate gitu.



 Muke-muke polak tunggu kak Aishah....
nak kate make up tak jugak....
meh kite tampo-tampokan beliau(Kak Aishah)berkenaan




Restoran Tupai-tupai Waterfront kat Ampang ni not bad la. sebab lokasi dia memang betol-betol kat jalan ampang tu. Sape-sape yang drive memang boleh nampak pown, jangan segan-segan la nak datang sini. Tapi kekurangannye adalah kat sini tak ada buat perkhidmatan grill, yang ada cuma sup. Tapi boleh pilih la sup dia ada sup and tom yam.


 Muke orang lapar


 Mari kita zoom wajah-wajah rahsia yang lapar nih

 Amboi gemoknye kite....akakka...tu ayah kite

 




Tak abis-abis muke budak ni 



Amboi tengok ape tu....serentak pulak tu tengoknye 


 BEST...3X


Sebok je kakak ni, nak join la tu 


 Tupai-Tupai yang comel :)

 Budak ni....mule-mule muke dia comel gila, aku aim je dia lame-lame. Tapi time dia nangis....
Sumpah aku tak pernah tengok budak sehodoh ni....kelat gile muke...(Tak sempat amik gambar dia nangis)


TERIMA KASIH KAK AMIE...
SEBAB BELANJA STIMBOT :)