WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Soul Calibur lll

Assalammualaikum...

Tak nak cakap banyak, sebab memang x tau nak cakap apew...huhuhu...Just nak cakap-cakap kosong je sebab da lame tak blog kan diri.

Final week dalam 6 minggu lagi, malam ni pun baru abis lukis storyboard TVC bapak lah payah nak buat cerita. Saya buat advert kempen kitar semula, macam mana nak buat cerita yang relate dengan mesin kitar semula. Benda tu best sebab daripada kad kita akan dapat point apabila setiap kali kita kitar semula dengan menggunakan mesin tu.

Kitew suka buat yang ni sebab kitew suke kanak-kanak. Addition, memang childish...huhuhu...Dah ketandusan idea sangat.

Malam ni je sampai la pagi ni, tak pernah berhenti main SOUL CALIBUR lll tu. Sekali main rasa nak main berkali-kali. Ni antara character yang saya suka.

Sekian untuk hari ini....bye wasalam

Ipod untuk dijual

Harga : Rm250.
Saiz : 4gb.
Jenama : Ipod 3rd gen.
NEGO.
URGENT!
Female

contect number:
0133627185

FOR SERIOUS BUYER ONLY!


Sejarah Satu Penipuan

Watch "Penipuan Sejarah (Dajal) Part 01. MUST SEE!!!" on YouTube

Memang zaman batu tak pernah ada. Masa kecil kita juga diajar tentang teori. Tak ada siapa pun nak jawap soalan kita tentang perbezaan Nabi Adam dengan orang zaman batu awal. Sekarang ada jgk yang beranggapan sama macam kita. Seronok....sebab saya tak sorang.

Alkisahnya raya


Assalammualaikum...

Macam mana dengan hari raya? Meriah x? Ahaha raya ni macam lawak je, bukan raya ni je, raya dari tahun lepas lagi. Kalau dulu, masa aku kitorang adik beradik yang akan pegi kat orang tua untuk salam. Sekarang, budak-budak yang datang kat kami, berebut-rebut nak salam. Wahaha terasa tua diriku...


Ni lah famili kami masa raya pertama


Mak dan ayah


Pose giler...

Raya tahun ni boleh dikatakan raya yang paling best lah, tak sangka da tua-tua pown still dapat duit raya. Wahahaha... rezeki...rezeki... Alhamdulillah ni boleh la dikira sebagai gaji sebab masa cuti sem aku tak bekerja pown, kerja kat rumah je buat kuih.

Edit raya 2012


Me n my sister


Gambar bersama untie Zurina



Ini gambar-gambar pada hari raya ke 2, biasanya raya ke 2 kami akan beraya kat KL


Me and sisters

Waaa...raya ke 2 ni ter-KEMBANG pulak sebab kena puji baju lawa, huhu..."I like ur outfit." kata beliau. Lagipun baju yang aku pakai hari tu memang kembang semacam jer.

Ni masa beraya kat umah tunang kakak aku, kat Perak.


Tapi yang paling best adalah adik comel ni. Memang kitorang hurung dia smpi kami balik. Comel giler dah la gigi baru tumbuh dua je

Sampai cam tu skali pecah rahsia...ahaha comel!

Chemat (Adik aku) yang tengah bagi duit raya bagi pihak ayah, macam penyampaian hadiah la pulak.


Yang selebihnya adalah sesi memperabih duit raya je...kuar sane sini macam berduit je...puih! Hari pertama memperabih duit, kitorang bantai makan kat Soba-Soba. Pada awalnya nak pegi berempat orang, tapi CheMat wat drama so dia x pegilah yang pergi hanyalah aku, kak Amie dan Malin.




Yang ni Mee soba yang kak Amie aku order


Yang ini pulak hidangan aku

Malin tak makan makanan Korea jadi dia makan Mc D je


Alkisahnya hari ni kami adik beradik pergi ke Ampang, shopping kat sane. Kak Amie masih mencari-cari hand bag tak jugak jumpa apa yang dia nak. Pastu kami makan kat "Optopus Sushi".

Dapnye....Padahal megi je, perisa pown perisa megi je

Last Ramadhan 2012


 Assalammualaikum...

Hari ni kitew nak update kad raya yang kitew design banyak-banyak.








Kim Yoo Jung

Assalammualaikum...

Hari ni saya dok belek-belek gambar Kim Yoo Jung je, saya suka dia sangat-sangat sebab dia comel dan cantik, and yang penting muka dia nampak suci bersih :D ... Kim Yoo Jung ni memang berbakat dalam lakonan. 
Ni koleksi gambar dia masa kecik, comel sangat:



Kim Yoo Jung comel dalam komersial sebagai pelakon bayi
    



    
Kim Yoo Jung lebih cantik sebagai pelajar sekolah menengah



Lee Min Ho (The Moon that Embraces the Sun),
“My first kiss was with Kim Yoo Jung”comellll....!!!!

Yeo Jin Goo Kim Yoo Jung bersama-sama 4 tahun lalu "cutest couple ever!"

[Profil] Kim Yoo Jung


PROFILE 
Name: 김유정 / Kim Yoo Jung (Kim Yu Jeong) 
Profession: Actress 
Birthdate: 1999-Sep-22 
Talent agency: SidusHQ




TV SHOWS
·         The Moon That Embraces the Sun (MBC, 2012)
·         Flames of Ambition (MBC, 2010)
·         The Gumiho's Revenge (KBS2, 2010)
·         Road Number One (MBC, 2010)
·         Dong Yi (MBC, 2010)
·         Queen Seon Deok (MBC, 2009)
·         Tempted Again (SBS, 2009)
·         Cain and Abel (SBS, 2009)
·         The Painter of the Wind (SBS, 2008)
·         Iljimae (SBS, 2008)
·         Powerful Opponents (KBS2, 2008)
·         Belle (KBS1, 2007)
·         Evasive Inquiry Agency (KBS2, 2007)
·         Thank You Life (KBS2, 2006)


MOVIES
·         Unforgettable (2008)
·         The Chaser (2008)
·         Rainbow Eyes (2007)
·         Bank Attack (2007)
·         Hwang Jin-i (2007)
·         Lump sugar (2006)
·         Forbidden Floor - 4 Horror Tales (2006)
·         My Lovely Week (2005)
·         Sympathy for Lady Vengeance (2005)
·         DMZ (2004)

AWARDS
·         2010 KBS Drama Awards: Best Youth Actress Award (Gumiho: Tale of the Fox's Child)
·         2010 MBC Drama Awards: Child Actor Award (Dong Yi and Flames of Ambition)
·         2008 SBS Drama Awards: Best Young Actress Award (Iljimae and The Painter of the Wind)

Photo on March - For Magazines




she looks so young! sebab dia memang muda








 

Umur baru 14 tahun da cantik gile macam ni