WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Cinta via Cyber

Assalammualaikum kawan-kawan...

First for most, nak tanya satu soalan je.......Boleh percaya ke ada cinta, perkenalan melalui dunia cyber? Ley caye ke? Macam mana terbit cinta tu pown aku tak tahu. Sebab aku memang tak pernah merasai apa itu cinta. Jangan kata nak menyintai....menyayangi pun aku tak pernah. Mungkin pernah tapi itu cuma macam lebih  kepada admiring someone lah yang tak pernah nampak aku. Tapi aku selalu nampak dia. Tapi tu mase zaman skolah-skolah je. Bayangkan, masa tu aku dalam tahun amik PMR, then pada masa tu jugak aku dapat tahu yang dia selalu ulangkaji kat Library skolah. Bayangkan aku boleh pura-pura study kat situ saban hari, semata-mata nak tengok dia setiap hari, every single day! Dan Akhirnya, keputusan PMR aku cukup-cukup makan je. TAHNIAH jenna, well done. Lepas dari tu, aku da tak menggatal nak admire kat lelaki lagi. Cam bodoh je kalau cam tu, ada perasaan tapi pendam. Sampai sekarang aku masih ingat nama dia. (Mohd Shahridzul Azmi Jamaluddin). :D Tak malu pown nak sebut nama tu....sebab da lama berlalu.


Muka tak malu

Hah berbalik  pada cinta dunia cyber ni...bole caya ke. Mungkin boleh, dan memang ada pun pasangan yang bercinta melalui dunia cyber ni. Macam-macam da ada sekarang, macam yang kita nampak la MISC (Mampos I Sayang Kau), Yahoo Messenger! (Yahooo!...ada mesej...), Facebook (muke buku), tumblr (bile tab...tub...keyboard, screen jadi blur), Formspring (Musim bunga yang ada bentuk...what ever!!!), Myspace (aku punya ruang, aku punya suka), Blogger (sape yang kau tak suke...block je!), Word Press (kuiz tekan perkataan...cite ape ni! Adoi!), Twitter (twit...twit...main mase kecik je, zaman main pondok-pondok) and entah ape-ape benda haram lagi la mencarot-carot. Tapi pada aku memang ramai yang couple melalui benda-benda ni suma....suma ramai yang tak kekal lama.





OK sume TATA...TITI...TUTU...!!!