WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Im really sick of this!!!

Bila masuk sem sumenye indah belaka...sumenye nampak just nice, tapi sume tu cume awal sem je. Sebab bile da pertengahan sem dah mula nak banyak kena buat kerja, banyak assignment yang harus dibereskan secepatnya. Lain pulak ceritanya dengan akhir sem.... Bila semua student lain menjalani pepereksaan akhir sem....kami (budak-budak art) akan bertungkus lumus menyiapkan final work kami sementara student-student lain sebuk mentelaah buku.


Ramai yang anggap student art ni slalu buat kerja last minute, memang tak dinafikan lah sebab memang pon. Tapi you all x perlu la nak berpandukan pada satu fakta yang belum tentu 100%. Maksudnya, tak semestinya kami, art student ni suka buat kerja last minute, tak semestinya ya. Sebab macam yang kita tau student art ni, kitorang kena menjalani proses "PROCEED" dan  "REDO" sape work yang tak proceed lagi, so redha je la redo balik. Dan itu sebenarnye...MASALAH....masaalah yang buat datang dari kita....tapi dari pihak lain.

Hahahaha.....

Lain pulak bila da habis sem....MATI KUTU SEBAB TAK TAHU NAK BUAT APA....

So! tak perlu lah asyik nak menuding jari dekat kami kan.... :D ....