WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Karaoke Party !!!

Sepanjang aku bercuti di rumah ari tu kerja aku asyik ber-karaoke je....tapi secara online la....kalo nak try karok kat sini jom la.....ni link dia. http://www.karaokeparty.com/. Agak best jugaklah karaoke kat sini, its not depend what ur voice sounds like, tapi dia tengok tempo dan nada korang time nyanyi. Tak kira lah suara korang macam katak ke...hah...jangan terkejut pulak ye.....Karaoke kat sini sememang nya dapat markah, dan markah korang tu logik dengan tempo yang korang bagi.












Ni antara markah-markah tertinggi yang aku dapat.....ahahaha....bile difikirkan balik, macam lawak la pulak...akakakka....



Sekian sahaja untuk hari ini....bye...!!! :D