WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

SOGO ada Sell...!!!

 Sogo ada buat sell sampai minggu depan.....baik korang pegi cepat sebelum terlambat....mak saya dah beli dua hand bag semalam....you'll bila lagi?

Tapi level yang paling banyak barang adalah tingkat 7. Tapi bila nak masuk tu make sure korang ada card sogo atau apa-apa card visa. Saya cuma sempat beli dua barang je kasut and mangkuk.....yang bestnya mangkuk tu skali ngan cawan(1 set) memang cute...


Ni lah kasut yang saya beli tu....tome x :D



Ni lah mangkuk yang saya kata cute tu....tapi banyak lagi tau warna-warna yang menarik...You'll kena tengok sendiri...

Oh! Megi Tomyam

 Macam mana nak dapatkan rasa tomyam sebenar pada meggi tomyam.....

Wah dah lama rasanya saya tak makan megi tomyam...tu yang buat juga petang tadi. It simple, all you have to do is, masukkan air asam atau asam jawa yang memang dah tersedia dalam cup tu, dekat kedai-kedai biasa ada je asam jawa tu.Then you'll just masukkan 1/2 sudu asam jawa tu ke dalam air yang direbus tu. Diikuti dengan bawang yang sudah diblend.




 Nak inilah hasilnya...


Kalau you'll nak sedap lagi, masukkan crispy prown chilli ke dalam hidangan you'll and gaul rata. 

Tu je menu yang saya nak share untuk hari ni....simple kan. Selamat mencuba ya! :)


My Bag Collection

Yang ni baru je beli hari ni







Tiga dari atas beli di Time Square je....





Ni bag yang auntie saya beli di Montana



Yang 2 dari bawah ni emak yang bagi saya....nampak old school skit nampaklah 80-an nye kan... :D..... ni lah style kite.....macam mak nenek BANYAK ahhaha...


Higher mark yang aku pnh dpt.... huhu :D

Carta Hati

Kuih yang paling kite suke makan....

1) Karipap sardin

2) Kapipap kentang

3) Kuih pulut panggang

4) Kuih keria

5) Kuih cakoi

6) Kuih cara berlauk

7) Kuih popiah sira pedas

8) Kuih popiah

9) Kuih tepung pelita

10) Kuih cek mek molek

11) Kuih koci

12) Kuih sagu merah

13) Kuih talam pandan

14) Kuih karas

15) Kuih lapis sarawak

16) Kuih kapit

Suke gile ngan kuih muih ni......kite paling benci bonat, n kuih lapis yg kale merah tu...yeyek.!!! so bile bertemu kuih muih kat atas ni....kite mmg x pandang nasi dah :D.... huhu... Kuih muih ni kuih yang paling kite sume mengikut turutan