WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Oh! Megi Tomyam

 Macam mana nak dapatkan rasa tomyam sebenar pada meggi tomyam.....

Wah dah lama rasanya saya tak makan megi tomyam...tu yang buat juga petang tadi. It simple, all you have to do is, masukkan air asam atau asam jawa yang memang dah tersedia dalam cup tu, dekat kedai-kedai biasa ada je asam jawa tu.Then you'll just masukkan 1/2 sudu asam jawa tu ke dalam air yang direbus tu. Diikuti dengan bawang yang sudah diblend.




 Nak inilah hasilnya...


Kalau you'll nak sedap lagi, masukkan crispy prown chilli ke dalam hidangan you'll and gaul rata. 

Tu je menu yang saya nak share untuk hari ni....simple kan. Selamat mencuba ya! :)