WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

SOGO ada Sell...!!!

 Sogo ada buat sell sampai minggu depan.....baik korang pegi cepat sebelum terlambat....mak saya dah beli dua hand bag semalam....you'll bila lagi?

Tapi level yang paling banyak barang adalah tingkat 7. Tapi bila nak masuk tu make sure korang ada card sogo atau apa-apa card visa. Saya cuma sempat beli dua barang je kasut and mangkuk.....yang bestnya mangkuk tu skali ngan cawan(1 set) memang cute...


Ni lah kasut yang saya beli tu....tome x :D



Ni lah mangkuk yang saya kata cute tu....tapi banyak lagi tau warna-warna yang menarik...You'll kena tengok sendiri...