WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

29 / 7 / 2012



Assalammualaikum
Today, saya and adik beradik window shopping kat Jalan Tar, shopping untuk raya nanti. Saya sempat beli hand bag je sebab, tak sempat nak beli baju. Dah aim satu tu kaler merah itam tapi tak ada saiz pulak, too many choices and of course tak ada saiz saya, sebab saya ni bersaiz kakak tiri cinderella. LOL :D






Saya baru berangan-angan nak baju jubah sahaja yang boleh pakai dengan kain itam atau seluar hitam, tapi harga baju tu same masyuk dengan patternnye. Orang yag badan besau memang susah nak cari baju. Jangan sampai saya beli baju pragnant pulak nanti.