WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Hobi Time Puasa

Assalammualaikum...

Hari ni saya masak mee goreng basah untuk berbuka, tapi malangnya mee tu dah kembang bila famili makan...lol..geli tekak nak makan...ke longkang la jawapannye nanti.


Selama beberapa hari ni dah habis 3 drama series korea yang saya tengok. Dream High 2, Love Rain, Moons that Embrace the Sun, Prince at the Rooftop. Banyak gile koleksi cerita, wahhhhh indahnya duniakuuuu!!!!!....

Dream High 2


Love Rain


Moons that Embrace the Sun


Prince at the Rooftop



Saya suka Eunjung kumpulan T-ara sebab dia comel, selain pandai menyanyi dia pandai GILER menari dan lakonan perhhh.....mantop terutama dalam cerita Dream High 1, lagi satu kite suke tengok dia dalam cerita hantu The Curse of Melody cam tu la kot tajuk cite tu, da lupe.... :)





End for today...wasalam ;P