WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Advertising dan Gerilla Ads Satu Penipuan

Takutnya kalau betul-betullah ada orang macam ni,
memang menyeramkan!
Katak tak akan pernah jadi manusia

 Ops manusia bukan dari kepompong
dan manusia tak pernah keluar dari telur.
Manusia dilindungi oleh plasenta dalam perut ibu. 

Manusia normal tak akan berjalan di dinding


Better tak payah letak sebab dia melekat kat pintu je, 
mendatangkan bahaya sebab 
tak nampak muka orang yang datang 
atau lalu di depan rumah atau bilik hotel


Maksudnya, manusia da semakin malas.
Semuanya nak pakai mesin

Tak pernah lagi dapat kasut
yang penuh berlumut macam ni.
Dalam kereta tak boleh menampung orang
yang sangat ramai, its all about space. 

Kompem tak pakai ubat gigi ni,
sebab ia mengubah berus kepada
buah susah nak berus gigi pasni

Phone yang pakai akupunture....mmm...
fikir 100x untuk advert yang macam ni

Garam laut macam ni ke?

Not so real!


Melt? kepanasan bumi mampu menbunuh 
hidupan dimuka bumi.
Tapi kepanasan bumi takkan buat kita mencair
sebab kita bukan dari plastik

Air yang paling menyeramkan yang pernah aku tengok,
mampu memutarkan tangan sampai patah 

mmm???

Another cheated advert

Again, its too much for people. Plz think twice!

oh!

No need 4 teeth brush, 
oh ic diorang nak gosok mata kiri, mata kanan,
nak bersihkan dalam lubang hidung
last barus berus gigi kan cukup 4 tu.

Plz dont play with human illusion



Another scary advert ever!