WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Alkisahnya raya


Assalammualaikum...

Macam mana dengan hari raya? Meriah x? Ahaha raya ni macam lawak je, bukan raya ni je, raya dari tahun lepas lagi. Kalau dulu, masa aku kitorang adik beradik yang akan pegi kat orang tua untuk salam. Sekarang, budak-budak yang datang kat kami, berebut-rebut nak salam. Wahaha terasa tua diriku...


Ni lah famili kami masa raya pertama


Mak dan ayah


Pose giler...

Raya tahun ni boleh dikatakan raya yang paling best lah, tak sangka da tua-tua pown still dapat duit raya. Wahahaha... rezeki...rezeki... Alhamdulillah ni boleh la dikira sebagai gaji sebab masa cuti sem aku tak bekerja pown, kerja kat rumah je buat kuih.

Edit raya 2012


Me n my sister


Gambar bersama untie Zurina



Ini gambar-gambar pada hari raya ke 2, biasanya raya ke 2 kami akan beraya kat KL


Me and sisters

Waaa...raya ke 2 ni ter-KEMBANG pulak sebab kena puji baju lawa, huhu..."I like ur outfit." kata beliau. Lagipun baju yang aku pakai hari tu memang kembang semacam jer.

Ni masa beraya kat umah tunang kakak aku, kat Perak.


Tapi yang paling best adalah adik comel ni. Memang kitorang hurung dia smpi kami balik. Comel giler dah la gigi baru tumbuh dua je

Sampai cam tu skali pecah rahsia...ahaha comel!

Chemat (Adik aku) yang tengah bagi duit raya bagi pihak ayah, macam penyampaian hadiah la pulak.


Yang selebihnya adalah sesi memperabih duit raya je...kuar sane sini macam berduit je...puih! Hari pertama memperabih duit, kitorang bantai makan kat Soba-Soba. Pada awalnya nak pegi berempat orang, tapi CheMat wat drama so dia x pegilah yang pergi hanyalah aku, kak Amie dan Malin.




Yang ni Mee soba yang kak Amie aku order


Yang ini pulak hidangan aku

Malin tak makan makanan Korea jadi dia makan Mc D je


Alkisahnya hari ni kami adik beradik pergi ke Ampang, shopping kat sane. Kak Amie masih mencari-cari hand bag tak jugak jumpa apa yang dia nak. Pastu kami makan kat "Optopus Sushi".

Dapnye....Padahal megi je, perisa pown perisa megi je