WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Soul Calibur lll

Assalammualaikum...

Tak nak cakap banyak, sebab memang x tau nak cakap apew...huhuhu...Just nak cakap-cakap kosong je sebab da lame tak blog kan diri.

Final week dalam 6 minggu lagi, malam ni pun baru abis lukis storyboard TVC bapak lah payah nak buat cerita. Saya buat advert kempen kitar semula, macam mana nak buat cerita yang relate dengan mesin kitar semula. Benda tu best sebab daripada kad kita akan dapat point apabila setiap kali kita kitar semula dengan menggunakan mesin tu.

Kitew suka buat yang ni sebab kitew suke kanak-kanak. Addition, memang childish...huhuhu...Dah ketandusan idea sangat.

Malam ni je sampai la pagi ni, tak pernah berhenti main SOUL CALIBUR lll tu. Sekali main rasa nak main berkali-kali. Ni antara character yang saya suka.

Sekian untuk hari ini....bye wasalam

Ipod untuk dijual

Harga : Rm250.
Saiz : 4gb.
Jenama : Ipod 3rd gen.
NEGO.
URGENT!
Female

contect number:
0133627185

FOR SERIOUS BUYER ONLY!