WELCOME TO JENNA PAGE

Followers

Shout Box

Perkahwinan Kak Amie 2.3.2013

Assalammualaikum...Hari ni saya nak share gambar kawin kakak Amie saya pada 2 hari bulan 3 yang telah diedit.

Marhaban team

Wedding dress kak Amie kitew

She asked me to design it


Pelamin

Meja makan adap-adap

Me n my lil sister


Opsss...


piece yo!


Saudara belah emak

The gate


Present booth








Menepung tawar session





3 beradik



Amie and friends



Ter edit jadik jadi penyakit kuning pulak :P

Amal sebagai pengapit

so sweet....

Family belah pengantin lelaki


Ala tome2 plak...




A big family -  Arbawi Family



Nikah Kak Amie

Assalammualaikum...rasanya dah lama kita tak blog-kan diri kat sini, bukan apa kita memang jarang online via laptop...selalu guna phone je. Blog via phone....memang tak best sgt. Hari ni kita nak share gambar nikah kakak kedua kita Yang Aminah pada hari Jumaat hari tu 1 March 2013.

Ni adalah pelamin nikah - Hasil decorate oleh Awie






Hantaran dari pihak perempuan



Amal dan saya



Tiga beradik


Budak yang giler camera






Senyum! ni senyuman paling horror abad ini




Cute couple :)









Aris ni comel lah cam atok